You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yönının celi olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda dirilik zayiatının olma ihtimali ciddi oranda düşmektedir.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli oylumluliğe ve tavan yüksekliğine malik olması önemlidir. Umumiyetle, bir yangın merdiveni en az 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da usturuplu boyutlarda olmalıdır.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı meslekaretlenmelidir. Üzerinde “ivedili çıkış” ovası kâin kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Fakat, yangın bapsı vandözları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, şayeste fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel pozisyon takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Hatta bina içinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olur.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda konstrüksiyondan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve adam hayatını asliye alan, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlamlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Binalarda kâin yangın bapları ve temel bapların cenahı saf yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı Yangın Merdiveni Kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın bâtınindeki farklı bir oda kapısı da kabil.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseri endüstriyel tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek muhtevain kullanılmaktadırlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Antrparantez geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında muteber bir kriter olarak gösterilebilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği mevzusundaki vukuf birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve modern düşüncemlarla birleştirerek dirim alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile ilişkin hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm detaylarıyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Report this wiki page